Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kendinize yardımcı olun

Hayatı mükemmel hale getirmeyi kim istemez? Kariyerimizde, ilişkilerimizde, seçimlerimizde hata yapmamak için elimizden geleni yapar; kendimizi baskı altında tutarız.
Bu denli hızla dönen dünyaya adapte olurken, fırsatların yakınımızdan geçip gittiği, seçimlerimizin doğru olup olmadığı hepimizin kafasında bir yerlerde vardır. Kimi zaman kendimize yetemez, başkalarından yardım ister oluruz.
'Akıl danışmak', bize olaylara farklı bir çerçeveden bakma şansı tanır. Egomuzu, ben bilirimciliğimizi bir kenara bırakıp başka beyinlere, farklı bakış açılarına kendimizi bırakırız. Sonuç ise görmediğimiz yönlerimizi görmek, yapmadığımız ya da yaptığımız şeylerin farkına varmak... İlerisi için adımlarımızı daha sağlam basmak, daha kararlı olmak ve potansiyelimizin farkına varmak çok da zor değil.
Peki, bu hayatı daha kaliteli hale getirmek için doğru insanlarla mı muhatap oluyoruz, doğru insanlara mı sırrımızı açıklıyoruz, doğru insanlardan mı yardım bekliyoruz?
Bazı insanların, mesleklerin bizi sömürdüğünü; ellerinde hiçbir somut veri yokken en hassas noktalarımızdan bizi yakaladıklarını düşünmüyor musunuz? Olumlu düşünün, her şeyi halledin mantığı keşke anlatıldığı kadar gerçek, anlatıldığı kadar çabuk sonuç veren bir şey olsa. Olumlu düşünmek bir sonraki hamlemiz için değil, tüm yaşamımızı kapsayan bir süreç olarak düşünülmeli. Önce kendi iç gücünüzü tanıyın, daha sonra bu enerjiyle neler yapabileceğinizi değerlendirin. Hepimizin hayatında profesyonel görüşlere ihtiyacı vardır, bu sizin hayatla baş edemediğinizi göstermez.
Aksine hayata zaman zaman es verip nereye doğru yol aldığımızı görmek isteriz. İnsana ve gelişime dair bu kadar çok şey yazılıp çiziliyorken, siz öncelikle en iyi ne yapabileceğinizi, hatta asıl sevdiğinizi bile öğrenebilirsiniz.
Astrolojinin bir yol haritası olduğunu unutmayın; amaç sizi yönlendirmek ve kafanızı karıştırmak değil; hayata dair aslında tam olarak ne istediğinizi bulmanıza yardımcı olmak...
Fark etmezseniz uygulayamazsınız, uygulamazsanız değişemezsiniz.

ASTROGÜNDEM

Ne verirsen elinle, o gider seninle. Ay-Satürn çekişmesi eski bir liderin ya da yöneticinin vefat haberini işaret ediyor. Borsa sektörünü hareketli bir gün, bekliyor. Ayrıca sosyal medya üzerinden birbiri ile tartışan siyasetçileri ve ünlüleri de görmemiz an meselesi. Özellikle yanlış anlaşılmaya açık olan gün sinirli ve gergin yapımızı da ortaya çıkaracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA