Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Nerelerdeydiniz?

Trabzonspor, oyuna çok iyi bir başlangıç yaptı. Özellikle ilk yarının 30 dakikalık bölümünde rakibine üstünlük kuran takım Trabzonspor'du...
Önümdeki notlara baktığımda 30 dakika içerisinde Trabzonspor'un iki kez Olcan, birer kez ise Celustka, Burak ve Adrian ile gole yaklaştığı görülüyor. Önce bireysel beceri noksanlığı sonra çevre kontrolü yapılmaması girilen gol poziyonlarının değerlendirilememesinin en büyük nedenleriydi. Beşiktaş'ın savunma kurgusu, Trabzonspor'a çok uygundu. Her atakta çizgi halinde öne çıkma düşünceleri olduğu için arkalarına atılan her top Trabzonspor, adına pozisyona dönüştü. Volkan ve kendisine destek veren Serkan, Beşiktaş'ın sol tarafını çökertti.
İkinci yarıda ise 'atamayana atarlar' kuralı devreye girdi. Quaresma'nın getirdiği topta Almeida ile golü buldu Beşiktaş. Fakat Trabzonspor oyun disiplininden kopmadı, orta alanda Colman'ın mükemmel oyunu ile karşı kalede daha fazla gözükmeye başladı. Colman önce soldan getirdiği topla golü attırdı, sonrasında ise ikinci golü atarak gecenin kahramanı oldu.

TARİHİ FARK OLURDU
Dünkü maçı gördükten sonra Trabzonsporlu oyunculara bir sitemimiz olacak: "Daha önce nerelerdeydiniz?"Çünkü sizde var olan potansiyeli, takım birlikteliği içerisinde sahaya yansıttığınızda neler yapabileceğinizi herkese gösterdiniz. Girdiğiniz pozisyonların yarısını değerlendirebilseniz tarihi bir farkı yakalamanız içten değildi.
NOT:
Seyircisiz maç cezası var. Beşiktaş, seyirci yerine koyulmayan (!) 25 bin kadını arkasına alarak oyuna başladı. TFF tarafından seyirci bile kabul edilmemişken orada ne işleri vardı diye sormalı! Şaka bir yana bu absürd uygulama hemen kaldırılmalı. Çünkü büyük ayrımcılık. Bu ayrımcılık noktasında kadın hakları savunucularının böyle bir uygulamaya karşı çıkması gerektiği düşüncesindeyim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA