Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Özkök'ün verdiği isimler

rtuğrul Özkök, dün, Aydınlık dergisinin bir haberini kendi sütununa taşıdı. Meğer Aydınlık, günlük gazeteye dönüşüyormuş. Özkök, bu gazetede yazmayı kabul eden kişilerin isimlerini verdi: Prof. Şükrü Sina Gürel, Orhan Koloğlu, Prof. Sina Akşin, Tansel Çölaşan, Org. Çetin Doğan, Tümg. Osman Özbek, Albay Erdal Sarızeybek, Levent Kırca, Ferhan Şensoy vs...
Şimdi tutup, Ertuğrul Özkök'e, "Sahibi Ergenekon'dan tutuklu bir gazetenin haberine itibar edip, neden bu adamları afişe ettin?" diye mi soracağız? Bunu, "itibarsızlaştırma" eylemi gibi mi göreceğiz?
Soner Yalçın meselesine tekrar dönmek gerekirse... Zaten CHP Basın Danışmanı'na gönderilen mektubun kopyası, aramalarda bulunmuş. Kendilerine teklif dahi götürülmeyen isimlerin "Birlikte hareket ediyoruz" diye takdim edilmesi mi yanlış? Yoksa bu isimlerin yayınlanması mı? Bakıyorum da, "itibarsızlaştırma kampanyasına maruz kaldıklarını" iddia edenlerden pek çoğu, işin o tarafıyla ilgilenmiyorlar. Soner Yalçın'a "Neden bizim adımızı kullandın?" diye sormuyorlar bile.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA