Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

1 CD, 2 kitap

GÜLCAN Altan ile ilk defa gazeteci arkadaşım Fuat Uğur'un daveti üzerine gittiğim bir mecliste karşılaştım. Başta Adigece ve Abhazca olmak üzere Ermenice, Rumca, Kürtçe etnik şarkılar söylüyordu. Kafkasya'nın ruhunu anlatan "Gunef" isimli bir CD çıkarttı. Bu tarz müziğe meraklı olanlara hararetle tavsiye ederim.

***
Cem Kozlu'nun "Avrupa'ya Hayır Diyebilen Türkiye" kitabı Remzi Kitabevi yayınlarından çıktı. Kozlu, AB ile aramızdaki ilişkilerin geldiği noktayı ve Avrupa'nın geleceğini inceliyor. AB sürecinde, dünü ve bugünüyle birlikte merak edilen birçok konuya, perde arkasını da naklederek katkı sağlıyor. Türkiye ile Batı arasındaki münasebeti ve beklentileri anlayabilmek için, sık sık başvurulacak dört dörtlük bir kitap.
***
Halil Bezmen "Estergon Kalesi" (Arunas Yayıncılık)kitabında, yaşadığı olayları ve duygularını okurlarla paylaşıyor. Başından geçenler, onu biraz filozof yapmış diyebilirim. Gerçek bir hayat hikâyesi anlatıyor ama müstear isimler kullanıyor. İlgiyle okunabilecek bir kitap.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA