Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

"Liderleri hemen toparlayalım"

Engin Alan tutuksuz yargılansın!!! Acaba hakkındaki iddiaları okuyarak mı bu talep seslendiriliyor? Engin Alan'ın milletvekili adayı yapılması büyük hataydı.
3-5 Mart 2003 tarihindeki 1. Ordu, Plan Semineri'nde ses kaydı. Konuşan, Engin Alan: "...Böyle bir eylemi bastırmanın ilk yolu komutanım, kararın verildiği gece, biraz evvel Metin Yavuz Paşa söyledi, ÖNCE LİDERLERİ HEMEN TOPARLAMAK LAZIM. Süratle, bir gece yapılacak özel bir operasyonla, BU LİDERLERİ DERHAL TOPARLAYIP, bir defa bu yangını kaynağında halletmek lâzım. Ondan sonra, kontrollü bir şekilde devam etmek suretiyle, süratle bu işi bitirmek lâzım."
Engin Alan'la ilgili çok başka iddialar da var. Onları da daha sonra yayınlayacağım. Ama, onu aday göstermekle, MHP'nin nasıl münasebetsiz bir iş yaptığı ortada. "Liderleri süratle toparlamamız lazım" diyen bir kişi parlamentoya sokulur mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA