Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

"Bıçak kemiğe dayandı!"

Şırnak'ta biri yüzbaşı, 2'si de er olmak üzere gene 3 şehit verdik. Seçim öncesi ve hemen sonrasında Türkiye'de umut rüzgârları esiyordu. Ama maalesef, bugün çok sayıda olumsuz gelişmeyle karşı karşıyayız.
Dünyada ekonominin yeni bir krize girme ihtimali, Türkiye'yi de tedirgin ediyor. Belki biz, ayağımızı yere sağlam basıyoruz fakat "Bu defa acaba teğet geçmeyecek mi?" sorusu da gündemde.
Terör konusuna dönersek... Silvan'da 13 kişiyi şehit verdikten sonra, olaylar bir türlü kesilmedi. Hükümetin giderek güvenlik politikalarını ön plana çıkardığını görüyoruz. Hatta Ramazan sonrası için, büyük bir operasyon beklentisi doğdu. Aslında, Erdoğan, "Bıçak kemiğe dayandı" derken, halkın genel psikolojisini de seslendiriyor. Öte yandan, "Güvenlik politikalarıyla nereye kadar" diye düşünmeden de edemiyoruz. Belki yeni bir yapılanma ümit yaratabilir. Profesyonel birimlerin istihbarata dayalı olarak, saldırıya hazırlanan teröristlere operasyon düzenlemesi, büyük kayıpları önleyecektir. Fakat birlikte yaşamamızın şartları bu durumda nasıl oluşacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA