Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kırık testi

Arena'da Türkçe Olimpiyatları'nı sunan Kadir Çöpdemir, "Kırık Testi"ye güzel bir hikâyeyle atıfta bulundu. Kırık testi, malûm herkül.org sitesinde Fethullah Gülen'in görüşlerinin yer aldığı bir bölüm. Çöpdemir'in hikâyesi şöyle:
Adamın biri her gün iki testiyle su taşırmış. Testilerden biri kırıkmış. Bu haftalarca, aylarca devam etmiş. Oğlu fark etmiş ve demiş ki babasına: "Boşuna gayret ediyorsun. Testin çatlak olduğu için taşıdığın suyun yarısı heba olup gidiyor."
Adam almış oğlunu, hep kullandığı yola götürmüş. Yolun bir kenarında, testiden sızan suyla çiçekler açmış, çevreyi yeşillikler kaplamış. Baba "Görüyorsun oğlum" demiş, "Hiçbir emek ziyan olmaz. Testiden sızan o su boşa gitmedi..."
Kadir Çöpdemir, Türkçe Olimpiyatlarındaki o muhteşem tabloyu göstererek, "Bütün bunlar testiden sızanlarla oluyor" diye konuştu. Fethullah Gülen'in çağrısına kulak verenler, gerçekten harikalar yaratıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA