Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Balyoz

Ayşe Arman'ın Balyoz yazısını beğenmemiş ve bu düşüncemi açıklamıştım.
Kendisi, 11 Eylül tarihli Hürriyet'te "Ben yazarım; beğenen de var, beğenmeyen de" havasında bir cevap vermiş.
Oysa niçin beğenmediğimi anlatmıştım: "Çelişkiler" diye sütunlar boyu aktardığı o şıklar, Çetin Doğan'ın kızı Pınar Doğan ve damadı Dani Rodrik'in "balyozdavasivegercekler. com" sitesinde 2 yıldır yayınlandığı gibi, bu konuda aynı kişilerin yazdığı bir de kitap var: "Balyoz: Bir Darbe Kurgusunun BELGELERİ ve Gerçekleri". Ayrıca, sanık yakınlarının kurduğu Vardiya Bizde Platformu'nun sitesinde, gene madde madde aynı çelişkilerin bir sıralaması mevcut.
Demem o ki, Arman'ın iddialara ulaşmak için röportaj yapmasına gerek yoktu. Siteleri açıp "copy/ paste" sistemiyle gazeteye aktarabilirdi. Bugüne kadar Arman'ın röportajları özgün ve yaratıcıydı.
Bu defa fazla "dost işi" olmuş; sorulması gereken sorular hiç sorulmamış, yukarıda adı geçen sitelerden adeta "naklen yayın" yapılmış. Ve maalesef, Hürriyet yok yere "Balyoz avukatı" gibi bir duruma sokulmuş.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA