Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Şahenk'in mütevazılığı

Yemekte Hasan Arat, Serdar Bilgili, Tolga Egemen, Zafer Yıldırım, Fikret Orman ve Turgay Demirel masası dikkatimi çekiyor. Arat, böylesi karışık bir topluluğu bir araya getiren Ferit Şahenk için, "Bu insanların bir araya gelmesi için gerçekten Şahenk'i sevmeleri gerekiyor. Şahenk geziye spor bir kıyafetle katıldı, uçakta en arkaya gitti oturdu, otobüste de aynı şeyi yaptı. Daha gezi başlarken müthiş bir sıcaklık oldu" diyor.
Demek istediğim şu ki Belin'e iki gün için gelen iş dünyası Beşiktaş açısından büyük önemi olan bu maçtan ziyade Şahenk'in davetine önem verdiklerinden Almanya'nın yolunu tutuyor.
Gelelim kulislerde son günlerde çok konuşulan Ferit Şahenk'in TÜSİAD başkanlığı adaylığına. Arzuhan Doğan Yalçındağ başkanlığı bırakacağını açıkladığından beri gözler en çok Şahenk'in üzerinde.
Teamül gereği başkan yardımcılarından birinin yeni dönemde başkan olduğu dernek bu kez kaynıyor. Kimsenin başkanlığa sıcak bakmadığı konuşulurken Şahenk'in başkan olacağına vurgu yapılıyor. Ben de hazır bulmuşken Şahenk'e, "Gerçekten başkan olacak mısınız" diye de soruyorum. Ancak gülümseyerek bu soruya cevap vermekten kaçınıyor. İzlenimim Şahenk'e başkanlık için baskı yapıldığı ancak kararını vermediği şeklinde. Yakın çevresinin de Şahenk'in TÜSİ- AD'a başkanlığına sıcak bakmadığını söyleyebilirim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA