Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Ne Ergenekon ne politik kaos, herkesin düşündüğü bireysel ekonomi!

Önceki gün müthiş bir Türk kadınıyla tanıştım. İsmi Özlem Denizmen Kocatepe. Doğuş Grubu'nun direksiyonundaki Ferit Şahenk'in birlikte çalışmayı seçtiği insanların çoğunu tanıyorum ve neden yıllardır bu isimlerle birlikte çalıştığını Özlem Denizmen'i de tanıyınca bir kez daha anlıyorum. Şahenk'in seçimleri müthiş!
Özlem Denizmen Kocatepe henüz 40 yaşında bile değil. ABD'nin önde gelen üniversitelerinde okumuş, master yapmış, çeşitli çalışmalara katılmış. Ama bunlar da önemli değil. Şu anda Doğuş Grubu'nda Strateji Geliştirme Başkanlığı pozisyonu ona ait ve doğrudan Ferit Şahenk'e rapor veriyor. Bunlar da Özlem Denizmen'e neden müthiş dediğimin açıklaması değil ama size birazdan neler yaptığını anlatacağım Denizmen'i daha yakından tanıyın diye düşmek istediğim notlar diyelim sadece.
Son bir ayda ABD'nin hem şu anki Başkanı Obama hem de bir daha önceki başkanlarından Bill Clinton ile bir araya gelen ve hatta Clinton ile 2.5 saat bir masa etrafında önemli konuları tartışan Özlem Denizmen, önemli bir sosyal sorumluluk projesini Türkiye'de başlatan isim. Finansal okur yazarlık. Özmen diyor ki, para yönetimi için paraya zaman ayırmak lazım. Kazanmak için bütün gün çalıyorsun ama yönetmek için nasıl zaman ayırmazsın? Ne Ergenekon, ne politik kaos! Artık herkesin düşündüğü bireysel ekonomi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA