Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

John Hopkins'in ünlü Türk doktorları!

John Hopkins Hastanesi'ndeki Türk doktorların hepsi birbirinden değerli isimler. Dünyada omiriliği yeniden tanımlayan doktor olarak ün yapan Prof. Dr. Ziya Gökaslan JHM'nin Beyin Cerrahi Bölüm Başkan Yardımcısı.
Ahmet Gürakar, Barış Edil, Esen Akpek!
Karaciğer transplantasyonunun ünlü ismi Prof. Dr. Ahmet Gürakar, en kötü kanser türü olan pankreas konusunda önemli çalışmalar yapan Dr. Barış Edil, nöroloji alanındaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Ahmet Hoke ve göz alanında çalışan Dr. Esen Akpek ile de yemekte bir araya geliyoruz. Hastanede toplam 6 Türk doktor, araştırma yapan 20 Türk olduğunu öğreniyoruz.
Profesör Gürakar, Türkiye'de karaciğer nakli konusundaki gelişmeleri güncel olarak takip ediyor. Malatya, Diyarbakır ve Gaziantep'de çok başarılı nakiller yapıldığını anlatıyor ve canlıdan canlıya nakil yapılan Türkiye'de başarı oranının da yüksek olduğunu söylüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA