Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Murat Ülker'in aklından geçenlere Gözde yol verecek

Ülker'in Godiva'sı yakında Türkiye'de pasta işine de girecek. O nedenle geçen hafta Godiva'nın dünyaca ünlü tatlı şefi David Funaro İstanbul'a geldi. Bir akşam yemeğinde buluştuğumuz Funaro'un yaptığı lezzetli tatlılardan tadarken ben de Godiva'nın Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Kurama ile finans sohbeti yaptım.
Atilla Kurama, Murat Ülker'in üniversiteden arkadaşı. Mezun olduktan sonra çalışma hayatının büyük bir kısmını yurtdışında geçirmiş. Anladığım kadarıyla Ülker'in ricasıyla yolu Türkiye'ye düşmüş. Murat Ülker'in isim babası da olduğu Gözde Finansal Hizmetler isimli fon şirketinin yönetim kurulu başkan vekilliği ve genel müdürlük koltuğunda oturuyor şu anda.
Yabancı fon şirketlerinin Türkiye'ye akın ettiği bir dönemde yerli bir fon şirketi önemli. Anladığım Murat Ülker'in hem kendi düşündüğü, hem de önüne gelen bazı projeleri hayata geçirmek için Gözde'ye büyük önem veriyor. Genelde projeler nereden geliyor diye soruyorum Kurama'ya ve yaklaşık 1 milyar liralık sermayesi olan şirketin ilgilendiği projelerin genelde uzun zamandır Murat Ülker'in aklında olan işler olduğunu öğreniyorum.
Tabii şayet Ülker medyaya girecek olsaydı, bu işi de Gözde kanalıyla yapacaktı. Aynı şekilde hatırlatmak gerekirse Ülker'in Şok'la ilgilenen şirketi de Gözde olmuştu. Diyeceğim şu ki yakında Gözde'den bomba gibi çıkışlar olursa sakın şaşırmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA