Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Musallat olma!

Neyse ki yakın gelecek adına umut veren gelişmeler de oluyor. Mesela Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in adını her duyduğumda içimi bir huzur kaplıyor. Sebebi icraatları. Şahin, kadına şiddet konusunda üzerinde çalıştığı yasa taslağını Bakanlar Kurulu'na göndermeye hazırlanıyor ama elini de bu taslaktan hiç çekmiyor. 15 gün kadar önce bir yazım üzerine beni aramıştı Şahin. Bakan olduktan sonra bir türlü yüz yüzyüze görüşmek kısmet olmadı kendisiyle ancak ne ilginç ki bu sütunlarda en çok Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak Şahin'in adı geçti.
Fatma Şahin en son eksik düzenleme kalmaması için taslağı 2'inci kez görüşe açma kararı almış. 24 Anayasa hukukçusu ve bakanlık yetkilileri önümüzdeki günlerde kadın sevil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelip taslağın son şeklini görüşecek.
Şahin gördüğü tüm açıkların üzerine gidiyor. Fatma Şahin sayesinde, sanal alamde kadına karşı tek taraflı taciz ve de hırpalama, yıldırma, peşini bırakmamama gibi eylemlerin de 'musallat olma ' ifadesi olarak taslakta yer alacak olmasından müthiş bir sevinç duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA