Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

Her Fethullahçı robot teröristtir. İstisnası yoktur...

15 Temmuz darbe teşebbüsü değil 1000 senelik tarihimizde eşi görülmemiş bir vatana ihanet girişimidir.
Haşhaş yutmuş insanlardan beter şekilde Gülen alçağı tarafından hipnozlanmış bu Fethullahçı teröristler Türkiye Cumhuriyeti Halkına ve Devletine saldırmışlardır.
Türkiye halkının Fethullahçı robotlar dışında kalan her kısmı darbeye karşı dimdik durmuştur.
Artık aramızdaki farklılıkları unutalım ve gerçek bir toplumsal uzlaşma ortamını yaşayalım. Hem medyada hem siyasette her alanda gerçek bir uzlaşma ve özgürleşme dönemi başlasın. Bu toplumsal uzlaşmanın ilk şartı Fethullahçı terör örgütüyle topyekûn mücadele etmek konusunda anlaşmaktır...
Türkiye sınırları içinde ve dışında olan her Fethullahçı potansiyel teröristtir. Kendisine Fethullah denen psikopat "git canlı bomba olarak kendini patlat" dese yapmayacak bir Fethullahçı bile yoktur... Bunlar insan değil sürüdür... Cani katiller sürüsüdür Fethullahçılar... Fethullahçı robotları teker teker insan olarak gören herkes yanılır ve millet olarak topluca yanıldığımız için 15 Temmuz vahşeti başımıza geldi. 15 Temmuz ihanetinden sonra hâlâ "Masum Fethullahçılarla suça bulaşanları ayıralım" diyenler de alçak ya da salaktır...
Meselemiz TSK ve diğer devlet kurumları içindeki Fethullahçı teröristler ve bunların şerefsiz işbirlikçileri olsa bu mesele kolay çözülürdü.
Fakat mesele bunun da ötesinde hipnozlanmış halde yaşayan ve Fethullah Gülen denen manyağın tek talimatıyla ülkenin her yerinde canlı bomba olarak kendini patlatabilecek cani sürüsüdür. Bu sürünün tamamı Gülen'i mehdi olarak görüyor. Seçilmiş özel şahıs olarak görüyor. Bu delirmiş Fethullahçı sürüsü Pensilvanya'yı Tanrı gibi görüyor. O sebeple Fethullah'ın her korkunç emrine uyar bunlar. Hasan Sabbah'ın Haşhaşi ordusu bu Fethullahçılar yanında çırak kalır.
DAEŞ ancak FETÖ ile boy ölçüşebilir..
O sebeple Fethullahçı örgütten olduğu bilinen Fethullah tarafından hipnozlanmış her robot teröristtir ve derhal tutuklanmalıdır. Eğer bu önlemleri almazsak 15 Temmuz'dan çok daha kanlı bir gelecek bizi bekleyebilir. "F-16 pilotlarının en az yarısı Fethullahçı terörist" dediğimde inanmayanlar yalvarıyorum bu dediğime inansınlar. 4 ay önce yazdığım alçak F-16 pilotları ülkemizi ve halkımız bombaladı. Türk uçaklarıyla Türk ordusunun üniformasıyla Türk halkı bombalandı.
Çünkü bunlar insan değil robottur. Bunların vatan duygusu yoktur; sadece Fethullah'a tapmak vardır bu robotlarda. Taptıkları Fethullah bu F-16 pilotu kılıklı uzaylı robotlara "bombalayın" dedi ve bunu aynen yaptılar.
Şu an Fethullahçı robotlar her yerdeler ve ellerinde TSK envanterinden çalınmış binlerce silah ve bomba var.
Bu robotlar görüntüde öğretmen, gazeteci, bakkal, asker, polis, akademisyen, memur, işçi, işadamı olabilir ama neticede bunlar bir emirle kendini çarşı ortasında patlatacak teröristtirler ve istisnasız hepsinin enterne edilmesi şarttır... Eğer acırsanız 15 Temmuz'daki gibi acınacak hale gelirsiniz.
Eğer merhamet ederseniz 15 Temmuz'daki gibi büyük maraz doğar. Bu ülkenin gerçek hâkimleri, savcıları ve polisleri bu mücadeleyi en sert ve tavizsiz biçimde sürdürmezse Türkiye 15 Temmuz'dan çok daha beter kaos günleri yaşar. Bu Fethullahçı robotları hâlâ korumaya çalışan her kişi vatan hainidir.
AK Partili de olsa hükümetten de olsa adı soyadı ne olursa olsun vatan hainidir.
Türk güvenlik ve yargı güçlerinin Fethullahçı robotlara yönelik operasyonlarını kim durdurursa vatan hainidir. İşte Cumhurbaşkanı'nın başyaverinin hain çıktığı bir ortamdayız.
Türkiye'nin dost gözüken yeni hainlere tahammülü yoktur... 27 Mart 2016'daki yazım nasıl tamamen doğru çıktıysa bu yazım da doğrudur. Bu sefer gafil avlanmayalım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA