Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

CHP yönetimine bir not

Kısa bir süre önce, CHP Ankara İl Başkanlığı'ndan ayrılan Tarık Şengül'ün iddialarını haber yaptık. İddianın sahibi, parti örgütünün önemli bir ismi. İddianın hedefindeki belediye ise CHP'li. İmar rantı içeren bu konuyu yalın hali ile haberleştirdik, kimseyi hedef almadık. CHP kurmayları da olayı ciddiye aldıklarını, incelediklerini belirterek bizi teyit etti. Buraya kadar mesele yoktu. Sonrası eyvah ki eyvah...
Zira, evinin içini toparlayamayıp, dış güçler üzerinden senaryo yazan zihniyet iş başına geçiverdi. Sabah'ın sahipliği ve finansman biçimi üzerinde defalarca test edilmiş, yanıtı hukuki zeminde, karma müfettiş raporlarında verilmiş zorlama iddiaları hatırlatma denemesine girişildi. Açık söyleyeyim, saygı gösterdiğimiz CHP kurumsal kimliği, bünyesel sorunları bu tarz salvolarla savuşturmayı düşündükçe, sadece acziyet içinde algılanır, o kadar!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA