Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Altına imza atılacak hutbe

29 Temmuz 2016 tarihli Cuma Hutbesi'ni, dinini, ülkesini, milletini seven her vatandaşın okumasında büyük fayda var. Altına imza atılacak hutbenin kısa bir bölümünü nakletmek isterim. İşte Allah'ın kelamı:
"Onlara 'yeryüzünde fesat çıkarmayın, bozgunculuk yapmayın' denildiğinde, 'Biz, ıslah edicileriz!' derler. İyi biliniz ki, onlar bozguncu ve ifsat edicilerin ta kendileridir!" Hutbede de vurgulandığı gibi...
En büyük bozgunculuk din kisvesine bürünerek millete kötülük yapmaktır. Dinin muazzez değerlerini istismar ederek insanları aldatmaktır. Nitekim Sevgili Peygamberimiz bir hadisinde, "Bizi aldatan bizden değildir" buyurmuştur.
Kalbimizi, gönlümüzü, ruhumuzu, aklımızı, fikrimizi, irademizi başkalarına teslim etmemeliyiz. Bizi, Allah'a kulluk yerine kendine kul ve köle olmaya davet edenlere zerrece itibar etmemeliyiz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA