Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Alacak, verecek!

Bu gece haftanın en önemli maçı oynanacak. Bir haftadır yazılı ve görsel basınımızda Trabzonspor-Bursaspor karşılaşması için yorumlar, analizler, hatta kimi zaman 'geyikler' yapılıyor.
Spor'da Şiddet Yasası'nın birkaç gün önce onaylandığını düşündüğümüzde, maçın tansiyonunun yükselmesi için ne gerekiyorsa yapıldı adeta! Trabzonspor Taraftar Dernekleri bir gün önce, "İçimizdeki Fenerbahçeliler'e fırsat vermeyelim. Tahriklere kapılmayalım. Rakibimizi hırslandıracak davranışlardan kaçınalım" diyerek bir bildiri yayımladı. Yönetim taraftarı, taraftar da taraftarı uyarıyordu. Çünkü kaygılar vardı. Maça yanlışlıkla sarı lacivert renkle gelen biri olsa yandı bugün.. Derdini anlatana kadar...

İKİ KULÜP DE ÇOK RAHATSIZ
Tansiyon yükselince, iki taraf da birbiri ardına açıklamalar yaptı. Bir tarafta Trabzonspor, diğer tarafta Bursaspor.. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, "Biz borcumuzu ödedik" diyerek şaşırtırken, daha sağduyulu ve gerçekçi açıklama ise takımın hocası Ertuğrul Sağlam'dan geldi: "Kimsenin kimseye borcu yok. Maça çok farklı yaklaşılmaya başlandı. Bu yanlış."
Bursaspor geçen sezonun şampiyonu. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmiş, birçok yıldızı bünyesinde barındıran bir takım.. Her takım kendi şerefi onuru için sahaya çıkar.. Her takım taraftarı için mücadele eder..
Trabzonspor kazanırsa yolu yarılayacak
. Bursaspor'un hedefi ise belli: "Üçüncülük.." Şu an bu riskli durumu ortadan kaldırmak için puan ya da puanlar almak zorunda. Kısaca tablo bu!
İki kulüp de gelinen noktadan dolayı çok rahatsız. Umarız bu gece futbol kazanır da maç sonu ortaya çıkacak söylentiler ya da başka bir durum için kimse yorum yapma gereğini kendinde bulmaz.
Alacak verecek işleri ortaya dökülmez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA