Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Bakan Çağlayan'a hatırlatma!..

Kimse üzerine alınmasın! Ben sadece Türk ihracatçısını kutluyorum. Türkiye, 2009 yılında 101 milyar dolar ihracat yaptı. Böylece ihracatta 100 milyar liginden kopmadık. Sonuçta ihracatçı krizlere dayanıklı, yol haritasını 2001 krizinde çizmiş...
O dönem dahil, Türkiye'de dış ticarete sadece tek bir isim Kürşad Tüzmen damgasını vurdu. Yanlışları çoktu. Ama hakkını teslim edelim. Dış ticareti iyi bilen biriydi...
Şimdi bu koltukta Zafer Çağlayan oturuyor. Kendisi çok meşgul bir bakan. Uçmaktan bilgi almaya, dış ticaret bürokrasisi ile içiçe olmaya vakti yok. Sadece müsteşarı görevden alıyor, kendisi de bakanlığın gezi kolu gibi çalışıyor. Üstelik dizilerde gizli reklam yasağı olduğunu atlayarak,Türk mallarını dizilerin içine almaya çalışıyor.
El insaf!
Ben, uzun süredir bakanlığın bütçesine takıldım. Sonuçta bakanlıkta yerinde oturan yok, elbette kimse oturmasın ama bakanlık bütçesinin gezileri karşılaması da mümkün değil. Bu bakanlığın personelini kim, niye gezdiriyor? İlgili bakana, "Bu ne iş!" diye sorulmaz mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA