Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Okur haklı

Okurumuz Emre Kaan Özdoğan'ın itirazı haklı. sabah.com. tr'nin MHP Seçim Bürosunda Silahlı Kavga (26.01.2014) haber başlığı hatalı. Sözü edilen olayda 'kavga' değil MHP'nin Esenyurt'taki seçim bürosuna dışarıdan yapılmış bir 'saldırı' söz konusuydu. Böyle sunulmalıydı. Saldırı sırasında hayatını kaybeden gazeteci Cengiz Akyıldız'ın yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Hülya Avcı bir düzeltme göndermiş: "Sabah'ın Bu Nasıl Milyoner Boyle (30.01.2014) haberinde Susan Boyle'dan "Britain's Got Talent'da birinci olarak dünyanın tanıdığı bir müzisyen haline gelen Susan Boyle" olarak söz edilmiş. Oysa Boyle o yarışmada birinci değil ikinci olmuştu."
Editörümüz İbrahim Acar'ın aklı Milli Demokratik Devrim tezinin fikir mimarı Doğan Avcıoğlu'nda kalmış olsa gerek. ABD'den 300 Milyon Dolarlık Hastane (26.01.2014) haberinde mimar Gökhan Avcıoğlu'nun adını Doğan Avcıoğlu olarak yazmış. Okurların ve Avcıoğlu'nun uyarısıyla ertesi gün aynı sayfaya bir düzeltme konmuş ama bu tür düzeltmelerin web sayfasına da işlenmesi daha doğru olacaktır.
Metin Tutku: "sabah.com.tr'deki Gelmiş Geçmiş En Karizmatik 17 Poz adlı foto galeride sigarayı özendirici fotoğraflar var."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA