Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKUR TEMSİLCİSİ İBRAHİM ALTAY

Abartılı reklamlar

Selçuk Yılmazlar: "Ben, günlük tüm dünyadaki haberleri sabah.com.tr'den öğreniyorum, videolu haberleri, röportajları v.b. videoları izlemeye 'çalışıyorum.' Çalışıyorum diyorum çünkü; video gösteriminin başındaki mecburi 15 saniyelik reklamlar gerçekten çok sinir bozucu olmaya başladı.
Bir iki video sonra sinirlenmemek için video izlememeye çalışıyorum."
Ömer Faruk Ayan: "Neredeyse boş nokta kalmayacak şekilde, reklam açısından milyoncu dükkânına dönen, her tıklamada açılırken kasım kasım kasılarak sabırları zorlayan, açılan sayfalarda haberle ilgisi olmayan ve otomatik açılıp bangır bangır oynamaya başlayan reklam videoları insanı çileden çıkarıyor ve elbette ciddi bir haber sitesine yakışmıyor."
NOT: Çok sayıda okurumuzdan sadece ikisinin mesajına yer verdim. Bu reklam stratejisinin okurların site içeriğine rahatça ulaşmasını engellediği aşikâr. Benzer şikâyetleri birçok defa kendilerine ilettiğim halde soruna çözüm bulmayan reklam ve içerik yöneticilerini kınıyorum. Umarım bu kez de okurlarımızın uyarılarını kulak ardı etmezler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA