Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Sosyal Demokrasi Okulu

Sosyal Demokrasi Vakfı ve Türkiye Sosyal Ekonomik ve Siyasi Araştırmalar Vakfı'nın beş yıldır birlikte çalışmalarını sürdürdüğü, 'Sosyal Demokrasi Okulu' geçtiğimiz hafta eğitime başladı.
Türkiye'nin bu ilk 'siyaset okulu' nun yeni eğitim döneminde olağanüstü ilgi görmesi başta yöneticiler olmak üzere herkesi şaşırttı.
Özellikle son yıllarda sosyal demokrat partilerin sürekli oy kaybetmesine rağmen 'Sosyal Demokrasi Okulu' nun böylesine ilgi görmesi ne anlama geliyor?
Ercan Karakaş şöyle diyor: "Çok büyük bir ilgi var. Her kesimden insan başvuruyor. Aralarında emekli askerler de var, profesörler de. CHP'li de var, DTP'li de. Tabii ki gençler ve kadınlar çoğunlukta. Bu da şunu gösteriyor, Türkiye'nin asıl ihtiyacı sosyal demokrasi." Sosyal Demokrasi Okulu'nda , küreselleşme, sosyal devlet ve insan hakları gibi değişik konular, Prof. Dr. Burhan Şenatalar, Prof. Dr. Fuat Keyman, Prof. Dr. Erol Katırcıoğlu, Prof. Dr. Turgut Tarhanlı, Hüseyin Ergün ve Ercan Karakaş gibi önemli isimler tarafından anlatılıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA