Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

O milletvekili, Muharrem İnce

Önceki günkü yazımızda, bir TV programında "Terör ve Kürt Sorunu"nu tartışan iki katılımcının konuşmalarından bölümler vermiş ve sormuştuk:
"Hangi söz hangi tartışmacıya ait?"
Soruyla ilgili çok sayıda mail ve telefon aldım. Birçok okuyucu kimin hangi sözü söyleyebileceğini tahmin etti ancak sayıları az da olsa şaşkınlık yaşayanlar da vardı.
Doğrusu bugün değil, 60'lardan beri Türkiye'de rahmetli İdris Küçükömer'in dediği gibi "Solun sağ, sağın da sol olduğu" gibi bir durum var. Bu nedenle pek şaşırmamak gerekiyor.
Ergenekon soruşturması kapsamında askerlerin gözaltına alınmasının ordunun moralini bozduğunu söyleyen milletvekili, medyada bazı yazarların göklere çıkardığı CHP'li Muharrem İnce'ydi. Bu yaklaşıma karşı çıkan ise MHP MYK Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin'di.
Önce muhafazakârlar şimdi de milliyetçiler daha "demokrat" bir söyleme sahip çıkarken, ne yazık ki CHP'lilerin üstelik de sosyal demokratlıktan vazgeçmeden "askerci ve milliyetçi" bir söylem tutturmaları kimseyi şaşırtmıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA