Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Ne CHP ne de başka bir partiyle ilişkimiz var'

Bir süre önce kaleme aldığımız "Mesut Yılmaz CHP'ye mi gidiyor?" başlıklı yazımıza Türkiye Partisi'yle ilgili değerlendirme nedeniyle TP Genel Başkanı Abdüllatif Şener'den cevap geldi. Biraz kısaltarak yayınlıyorum:
"Yazıda yer alan 'Türkiye Partisi de büyük olasılıkla yönünü CHP'ye çevirecek' ifadesi ile yapmış olduğunuz durum tespiti tamamen gerçek dışıdır.
Önemle belirtmek isterim ki; Türkiye Partisi 81 ilde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamış ve tüm yurt genelinde çalışmalarına her geçen gün büyüyerek devam etmektedir. Türkiye Partisi, Türk siyasi hayatında mevcut çok sayıdaki partiden biri değildir. 25 Mayıs 2009'da, Türkiye siyasetini baştan sona değiştirmek, yeni siyaset anlayışını ülkemizde yerleştirmek ve yeni bir dönemi başlatmak amacıyla kurulmuştur. Ayrıca Türkiye Partisi uzun soluklu ve kararlı bir siyasi harekettir. Ne CHP ne de başka bir partiyle ilişkimiz yoktur. Kamuoyunun algısını bozacak değerlendirmeler yapılmamasını bekleriz."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA