Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Reha Muhtar ve vefa

Bodrum'da sevgili arkadaşlarım Cemal-Şenay Yarar çiftinin düğününe katıldım. Aslında onları Bodrumseverler yakından tanıyor. Çünkü Bodrum Türkbükü denildiğinde akla gelen eğlence mekanı Ship Ahoy Cemal Yarar imzası taşıyor.
Cemal Yarar'ın komilikten marka mekan yaratmaya uzanan ilginç bir yaşam öyküsü var. O öyküde geçtiğimiz hafta yeni bir sayfa açıldı ve Cemal, Şenay'la evlendi. Biz de Bodrum'da şık ve sade bir düğün gecesine tanık olduk. Yakın dostları da Yarar çiftini yalnız bırakmadı. Nikah şahitleri arasında beyaz smokiniyle ünlü gazeteci Reha Muhtar'ı, Kars'ın eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nu gördük. Genç çiftleri yalnız bırakmayanlar arasında Elif Dağdeviren, Modacı Neslihan Yargıcı, İşadamı Akın Öngür ve gazeteci Kenan Erçetingöz dikkat çekiyordu. Düğünde karşılaştığım bir gazeteci şöyle diyordu:
"Reha Muhtarı kutluyorum, vefalı adam. Baksana buradan ayrılmayan gazeteciler ortada yok." Sonbaharda Bodrum'un sakin ve dingin olduğu biliniyor ama geçen hafta sonu gerçekten olağanüstü güzeldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA