Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Saracoğlu'nda Türkçe Olimpiyatları mı?

Şu sıralarda seçim kadar olmasa da, son dönemin en tartışmalı konusu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanma hikâyesinin nasıl sonuçlanacağı da merak ediliyor. Acaba cezası kesinleşecek mi?
Siyaset kulislerinde bir süredir bu sorunun cevabıyla ilgili ilginç sonuçlar konuşuluyor.
Denilen şu: Şike operasyonunu cemaat planladı ama hükümetin üzerine yıkmak için de elinden gelen her şeyi yaptı. Kafaları da bir hayli karıştırdı. Ve öyle bir noktaya getirdiler ki, Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanma yolunun açılmasını bir pazarlığa dönüştürdüler.
Yıldırım'ın yeniden yargılanmasının yolu açılacak ama bunun karşılığında da iki şey istenecek. Birincisi Fenerbahçe'nin başına Ali Koç'un getirilmesi... İkincisi ise Türkçe Olimpiyatları'nın Saracoğlu'nda yapılması...
İhtimal vermiyorum ama hükümetcemaat gerginliğinin odağına oturan Türkçe Olimpiyatları'nın Şükrü Saracoğlu'nda yapılacağı iddiası kafamı karıştırdı. Bunca olup bitene rağmen Türkçe Olimpiyatları'nın Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak olması sizin de kafanızı karışmaz mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA