Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Bir milletvekilinin sıra dışı çözümü

Milletvekilleri seçildikleri bölgenin her şeyiyle ilgilenmek zorunda. İş arayana da, iş kurana da çare bulmaları bekleniyor. Şanlıurfa AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, bunun çok ötesinde ve anlamlı bir iş yaptı. Erzurum'da zor durumda olan patates üreticilerine yardım için tam 500 ton patateslerini satın aldı. Ve onların yüzünü güldürdü. Ama sadece bununla yetinmedi, aldığı patatesleri bu kez kendi memleketine getirtip yoksullara dağıttı. Yıldız bu işi neden yaptığını şöyle anlattı:
"Çiftçilerimizin zor durumda olduğunu öğrenince durumu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik'e ilettik. Görüşmelerimiz olumlu geçti ve 15 TIR'a yüklediğimiz 500 ton patatesi halkımıza ücretsiz dağıttık. Böylece hem çiftçilerimiz mutlu oldu hem de Urfa'mızın bütün ilçelerinde mağdur ve ihtiyaç sahiplerini memnun edecek bir çözüm bulduk."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA