Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Ahmet Hakan’ın yakaladığı müthiş ayrıntı

Ahmet Hakan, FETÖ lideri Gülen'le görüşen ilk CHP'li olarak beni yazmışsın.
Müthiş ayrıntıyı da "Sizin İsmail Saymaz" yakalamış... Tebrik ediyorum. Umarım "Sizin İsmail", son gidenleri ve 17-25 Aralık sonrası CHP'lilerin sahte belge-bilgi alışverişini de yakalar.
Hatta o bilgilerle nasıl faka bastıklarını da önce sana anlatır.
Şu CHP üyeliği meselesine de açıklık getirelim.
2007 yılında yaşanan 367 hokkabazlığından sonra CHP Bakırköy üyeliğinden istifa ettim. Ama CHP beni üye göstermeye devam etmiş, vazgeçilmez bulmuşlar herhalde. Ne yapalım, o onların sorunu. Beşiktaş ilçeye hiç uğramadığım halde oranın üyesi olarak göstermişler.
Olay bu...
Mesele aslında CHP gibi "Laik-Kemalist" olduğunu söyleyen bir partinin FETÖ'yle, yüzüne gözüne bulaştırdığı kirli ilişkisi... Bu da yeni değil, Baykal komplosuyla harekete geçti, 17-25 Aralık sonrası had safhaya ulaştı.
Abant Toplantıları'na katılan Erdoğan Toprak'tan milletvekilleri Aykan Aydemir ve Faik Tunay'a hatta Kılıçadoğlu'nun danışmanlarına kadar uzandı.
FETÖ yapılanmasını içeriden bilen eski Gürcistan Koordinatörü Hayati Küçük şöyle diyor: "Kemal Bey'e çok iyi bakmak lazım.
FETÖ CHP'de ihtilal yaptı. Bu süreçlerin hepsi operasyonel hareketlerdir."

Kurban Bayramı'nızı kutluyor, bayramın ülkemize ve dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA