Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

CHP’li Böke’nin hızlı düşüşü

AK Parti olağanüstü kongreyle yeni bir siyasi yolculuğa çıkarken ana muhalefet partisi CHP'de sular duruldu gibi olsa da kulisler hala hareketli...
En çok konuşulan da, son dönemin hızlı yükselen siyasi yıldızı Selin Sayek Böke... Anlatılanlara göre, Böke, bir siyaset acemisi olarak neye uğradığını şaşırmış durumda. Daha önce bu köşede eşbaşkan hayaliyle parti içinde Özgür Özel ve Aykut Erdoğdu ile birlikte hareket ettiğini ve sonra da tuzağa düşürüldüğünü yazmıştım. Şimdi durumu daha da vahim...
Böke'ye birileri "çık arkadan geliriz" dedi mi demedi mi bilinmiyor ama onun boşalttığı yere kimin geldiği biliniyor. En yakın siyasi arkadaşı Aykut Erdoğdu.
Siyasette oyun kurmak kadar kurulan oyunun piyonu olmak da var.
Bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkını teslim etmek gerekiyor. Siyasi ayak oyunlarını sezmede ustalaşmış. O gerçeği Önder Sav ve Baykal gibi siyasi kurtlarla dansından iyi biliyoruz.
Böke, kendi partisinin yakın tarihine biraz yakından baksaydı belki de bu kadar kısa sürede parti sözcülüğüne kadar yükseldiği yerden hızla düşmez, geldiği yerin kıymetini bilirdi. Şimdi parti kulislerinde milletvekili bile olamayacağı konuşuluyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA