Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Elazığ-Çin hattı

Seçimde eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar da memleketi Elazığ'da AK Parti'den vekil adayı. Elazığ, Cumhur İttifakı açısından belki de rekor kıracak bir il. AK Parti de MHP de güçlü. Peki genç işadamı Ağar nasıl bir kampanya yürütüyor?
Ağar bir işadamı olarak daha çok ekonomiden, istihdamdan söz eden bir siyasetçi. Şimdiden bu alanda etkili adımlar da atıyor. Seçim çalışmalarına başkanı olduğu Çin-Türkiye İşadamları Topluluğu'ndan bir grup işadamı getirerek Çin-Elazığ hattının ilk adımlarını atmış görünüyor.
Ağar, bu ilişkiyi hayata geçirmek ve Elazığ'a yatırım çekmek için yapılacak organize sanayi bölgeleri sözünü veriyor ve şöyle diyor: "Ben tuttuğunu koparan biriyim. Özel sektörü buraya çekmek için elimden geleni yapacağım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bu açıdan büyük şans olacak. Güçlü yürütme ve güçlü meclis işbirliğiyle aşamayacağımız sorun olmayacak."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA