Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ajda'ya âşığım çünkü...

Gelelim benim Ajda aşkıma.
Evet! Ajda'ya âşığım! Sonuna kadar da aşkımdan dönmeyeceğim, onu hep örnek alacağım, ondan başka idol tanımayacağım çünkü;
1. Ajda Pekkan çalışmanın, iş aşkının ve geri adım atmamanın örneğidir.
2.
Yıllarca zirvede kalmak, herkesten farklı olmak her babayiğidin harcı değildir. Ajda korkmamış kuralları yıkmış, kendi kurallarıyla oyunu yeniden yazmıştır. Ajda bunu başardıysa takipte fayda vardır.
3. Çocukluğumdan beri tanıdığım Ajda Pekkan'daki ruhsal değişim beni çok şaşırtmış, kendime gaz vermeme sebep olmuştur. Ajda kadar hatalardan hızlıca ders çıkarıp, kendini insan olarak geliştirmeye çalışan az insan bildim ben.
4.
Ajda'nın sırrı detaylarda saklıdır. Başarısını detaycılığına borçludur. Onu dikkatlice izleyen bunu anlar zaten, o yüzden takibe devam.
5. Ajda'nın bedenine ve seyircisine saygısı sonsuzdur. Her gün spor yapar, her gün şan dersine gider, her gün yenilikleri, dünya müziklerini, modayı ve teknolojiyi takip eder. Onda boş oturmak yoktur.
6. Ajda 'Ben oldum!' demez, zaten demediği için hâlâ kimse onun yanına yanaşamamaktadır.
7.
Ajda göz göre göre kendini ezdirmez, âşık olur ama yine de işinden, inançlarından ve ilkelerinden ödün vermez. O sabırlı ve fakat kendine sonuna kadar güvenen, yeri gelince 'kapı açık arkanı dön ve çık' diyecek güçlü kadının örneğidir.
8. Ajda 'Son Yolcu'yu, 'Bir Günah Gibi'yi, 'Bambaşka Biri'ni, 'Haykıracak Nefesim'i ve daha hayatımızın ve kalbimizin tam ortasına oturan yüzlerce şarkıyı söylemiştir.
Daha ne olsun sevgili okur daha ne olsun yahu.
I love u Ajda!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA