Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

"Çağla ve Tuğçe de estetikliydi"

Şimdi sırada güzellik yarışması, estetikli burunlar ve Merve Sarı sorunsalı ile ilgili sorularımı yanıtlayan Miss Turkey 2. Başkanı Can Sandıkçıoğlu var! Aydınlanalım da güzellik yarışması namına kafamızda soru işareti kalmasın.
Miss Turkey'de estetik ameliyat yasak değil mi?
Estetik operasyon kızların yarışmaya katılmasını engellemiyor. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Tabii estetikte de bir sınır vardır. Mesela güzelleriyle ünlü Venezüella'daki yarışmacıların hemen hemen hepsi estetiklidir. Biz Miss World'ün kurallarına bağlıyız ve orada böyle bir yasak yok. Mesela Tuğçe Kazaz ve Çağla Kubat da yarışmaya katıldığında estetikliydi.
Merve Sarı için "Burnu estetikliydi o yüzden seçmedik" dendi ama...
Merve çok düzgün, çok disiplinli bir kızdı. Fakat Hıncal Abi'nin beğenmediği birini Müjde Ar beğenebiliyor. En çok puan alan kazanıyor. Merve'yi karşınıza alsanız iki dakika konuşsanız fikriniz çok değişecek. Ben ülkeyi temsil edecekse Gizem ve Merve arasında iki saniye düşünmem; zekâ, eğitim, lisan ve estetik olarak.
O zaman Merve neden finale kaldı?
Ben "Merve yeterli değil" demedim. "Gizem'e göre daha az yeterli" dedim. Biz seçimi yarışmaya katılan kızlar arasından yapmak zorundayız. Elimizdeki kızların arasından finale kalabilecek kapasitedeydi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA