Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Altın Ordakal Ödülleri

Çok şükür bu yılı da atlattık. Öyle oldu, böyle oldu sonunda Altın Portakal ödülleri verildi, konu kapandı. O zaman haydi gelsin Ayşe'nin 'Altın Ordakal Ödülleri'.
En İyi Ordakal Kadın: Hadise. Neden? 29 Ekim Cumhuriyet Resepsiyonu için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'ne davet edildiğinde; "29 Ekim'de Belçika'da işim var acaba rica etsek Cumhurbaşkanı resepsiyonu 30'una kaydırmaz mı?" cevabını vererek tabii ki bu ödülü vizyonun hakkıyla aldı.
En İyi Ordakal Erkek: 'Ezel'deki 'Sekiz' karakteriyle Kıvanç Tatlıtuğ. Yahu niye konuk oyuncu oldun, bir parmak bal çalıp kaçtın ey sekizde sekiz façalı insan. Geri dön geri dön diziye geri dön.
En İyi Ordakal Çıkış Yapamayan Erkek: Sevgili okurlar izninizle bu ödülü kendi adıma vermek istiyorum. Evet! En İyi Orda Kal 2010 Erkek; tabii ki bekle bekle gelmeyen sevgilim. Artık bu saatten sonra gelme, ocağıma incir diktin, orada kal, seni gidi portakal.
En İyi Ordakal Çıkış Yapamayan Kadın: Başına her magazin olayı geldiğinde Londra'ya, Amerika'ya, Antarktika'ya artık aklına neresi geliyorsa yerleşeceğini demeçleyen ama Edirne'den çıkamayan Aysun Kayacı. Ha gayret!
En İyi Ordakal Yabancı: Her sene Türkiye'nin herhangi bir yerinde görülen uzaylı muamelesi çekilen ama hâlâ topraklarımıza basmamış çift; Angelina Jolie-Brad Pitt.
En İyi Özgün Senaryo: Kuzulardan girip sinemalardan çıkan sınır tanımayan replikleriyle tabii ki Nihat Doğan.
En İyi Kısa Film: Yayında uykuya dalıp, "Vücudum attı" repliğiyle hayata bağlanan Pelin Batu.
En İyi Film: Bir otelin iskelesinde oyuncu İbrahim Çelikkol ile sarmaş dolaş yakalanınca "Sevgili değiliz, birlikte rahatlıyoruz" açıklamasını yapıp "Rahatlıyoruz" filmine imza atan Tuğba Ekinci.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA