Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Yeni başlayanlar için Beyrut kuralları

Kural 1. Valizinize hayal gücünüzü koyup geleceksiniz ve eğleneceksiniz!
Kural 2: 1970'leri de 2011'i de aynı anda yaşamaya bünyenizi hazırlayacaksınız.
Kural 3: Kızlar; sürmesiz sokağa çıkmayacaksınız. Sürmem yok diye tuvalette bir kız üzerime atlayıp gözüme sürme çekti valla.
Kural 4: Taksi şoförlerine asla güvenmeyeceksiniz. Yön bilmezler, yol bilmezler ve bilmediklerini asla kabul etmezler.
Kural 5: Trafiği sevmeyi öğreneceksiniz ya da tabanlara kuvvet yürüyeceksiniz.
Kural 6: Bir Beyrutlu seni yemeğe götürdüğünde şaşkınlıktan küçük dilinizi yutmamak için hazır olacaksınız. Çünkü onlar mönüde ne varsa ama hakikaten ne varsa hepsini aynı anda ısmarlıyorlar. Gözleri asla doymuyor.
Kural 7: Gözleri doymamak demişken kızlar dikkat, yolda, otelde, restoranda, alışverişte fark etmez Beyrut'un erkekleri sürekli gözünüzün içine bakacak, etrafınızda pervane olacaklar. Bunu bir kenara yazın.
Kural 8: Beyrut'u çok sevdiğinizi söylediğiniz anda bütün kapılar açılır. Bu en önemli kurallardandır.
Kural 9: İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç şarkılarına çalışıp gelmelisiniz, çünkü burada herkes onları tanıyor.
Kural 10: Nargile içmeyi bilmek zorundasınız.
Kural 11: Kilo almak istemiyorsanız nefis kuruyemişlerden uzak durmanız en önemli hareket olacaktır. Böyle kuruyemişleri hiçbir yerde yiyemezsiniz.
Kural 12: Karşıdan karşıya geçmek için sakın ha yaya geçidi ya da ışık aramayacaksınız. Her an her yerden kendinizi yola atmak suretiyle karşıya geçebilirsiniz.


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA