Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İki tavsiye

Tabii ipad'i ya da iphone'u olanlara. Artık ipad ve iphone'un hayatı kolaylaştırması inkar edilemez noktaya geldi. Uygulamaya uygulama demiyorlar. En son bir tanıdığımı tesbihleri saymak için iphone kullanırken bile gördüm yani.
Şu Bodrum'da eskiden sürekli kaybolurdum şimdi ipad'in haritası ile elimle koymuş gibi her yere gidiyorum. Neyse, gelelim bugünün tavsiyelerine.
İlki şimdi lazım, hemen lazım. Tenis Şampiyonası US OPEN (Türkçesi Amerika Açık) için hazırlanmış bir uygulama.
Adı; US OPEN.
Yüklüyorsun ipad'ine şampiyonadaki maçları, haberleri, oyuncuları, oyuncuların son durumlarını, maç takvimini, dakika dakika gelişmeleri takip edebiliyorsun.
İkincisi; Timeout dergisi uygulamaları.
Apple Store'a "Time Out" yazıyorsun. Karşına şehir şehir Timeout rehberleri çıkıyor.
Diyelim Londra'ya gideceksin, önce 'Timeout Londra' uygulamasını indireceksin.
Uygulamada şehirle ilgili yok yok. Sanat, restoranlar, gezilecek yerler, mağazalar...
Hepsi de Timeout referansıyla karşında. Tabii bitmiyor. Uygulamanın en can alıcı özelliği şu; beğendiğin restoranları, mağazaları, müzeleri...artık ne varsa seçip kendi dosyana atabiliyor ve seyahat planını gün gün yapabiliyorsun. Adresler, telefonlar, haritayla yol tarifleri de tuzu biberi.
Çok faydasını görüyorum, bazen gitmeyeceğim şehirlere bile bakıyorum. iphone-ipad sahibi gezginlere mutlaka tavsiye ediyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA