Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

En yakışıklı kim?

Anketleri sevdiğimi daha önce söylemiş miydim?
Sanırım evet.
Ama yok! Yolda yürürken önümüze atlamak suretiyle doldurtmaya çalıştıkları anketlerden bahsetmiyorum. Benim sevdiklerim dergi ve internet anketleri.
İster doldur, ister doldurma cinsinden olanlar. Aramızda kalsın, evde listelediğim, anketlediğim neler neler var. Mesela "Medya'nın Top 5 Yolunası Tipi", "Ser verilip sır verilmeyecekler", "Mezarıma bile gelmesinler Top 20" gibi gibi.
Neyse, bir gün belki o konuya girerim.
Magazin sitelerinden Ayaklıgazete.com'da dün gözüme bir anket takıldı. Sitenin ana sayfasının sol sütununda soruyorlar; "30 yaşın altında olup, Türkiye'nin en yakışıklı oyuncusu sizce hangisi?"
Diziler yeni sezona girerken sorunun tam zamanı değil mi? Neyse, isteyen girip ankete katılsın, işte benim 30 yaş altı Top 3 yakışıklım.
1. Kıvanç Tatlıtuğ: Kas farkıyla herkesi geçer mi geçer. Kıvanç'a ne olduysa çok iyi oldu, şimdi eskisinden bile yakışıklı. Maşallah.
2. Aras Bulut İynemli: Daha çok küçük, 1991 doğumlu ama kendisi son yıllarda gördüğüm en yakışıklı ve aynı zamanda en başarılı genç oyuncu.
3. Engin Akyürek: "Fatmagül'ün Suçu Ne"de izlediğimizden beri bu topraklarda Engin Akyürek'i beğenmeyen kadın kaldı mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA