Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

'Beni Unutma'

En fazla ne kadar sevebilirsin?
Filmin sorusu bu. Ya cevabı?
İşte onu hâlâ bulamadım. Aslına bakarsanız filmin içinde de bulamadım.
Filmimiz "Beni Unutma." Sezonun yarışa çıkan Türk filmlerinden biri. Mert Fırat ve Açelya Devrim Yılhan bu gözü yaşlı aşk filminde başrollerde...
Peşin peşin söyleyeyim; Mert Fırat'ın oyunculuğunu zaten seviyorum, Açelya Devrim Yılhan'la da yeni tanıştım. İkisi de filmde harika.
Açelya Devrim Yılhan'ın adını daha çok duyarız.
Gelelim filme. Tek başıma sinemaya gittim. Gidilir mi? Gidilir valla. Ancak nasıl çıkılır ondan emin değilim (elde mendil, yüzünü saklayarak).
Hadi kabul edelim senaryo klişe ama olsun.
Su gibi aktı gitti "Beni Unutma." Sonunda fena halde ağlattı da.
Ancak birkaç saat sonra neden ağladığımı unuttum çünkü öyle bildik şeylerdi ki izlediğim, hani yüz kere izlemiştim bu kıvamda filmleri. "Beni Unutma"nın elleriyle getirip de kattığı bir şey yoktu gözyaşlarıma.
Çünkü kim bana acıklı aşk hikâyesi anlatsa oracıkta ağlar, zırlarım zaten.
O yüzden "Beni Unutma"yı tekrar izleyeceğimi ya da DVD'si çıktığında bir koşu alıp arşive koyacağımı sanmıyorum.
Ama "Beni Unutma"ya gitmenizi tavsiye edebilirim. En azından aşkın sürprizlerini hatırlayabilir, ne kadar sevdiğinizi ölçebilir, iyi oyuncular izleyebilirsiniz.
"Beni Unutma" kötü film değil, sıkıcı değil, "paranıza yazık" değil ama dedim ya "yılın en iyi çıkış yapan bir numaralı filmi" de değil. Var bir eksiklik, eve kadar gelmiyor kalbinizde, aklınızda.
Neyse, gişeleri bol olur inşallah.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA