Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın bi'şeyleri

Haftanın kitabı: Küçük İskender- bir delinin ot defteri. Kitap temmuzda çıkmış ama ben atlamışım. Küçük İskender'e yetişmek zor. Yine kafamın içinde bir oraya bir buraya koşturan bir kitap. Okunur, saklanır, can bilemedikçe tekrar okunur.
Haftanın şarkısı: Rihanna'nın çıktı çıkacak yeni albümünden ilk single'ı 'Diamonds'. Günde kırk sekiz kere dinlenir yine de yetmez. Acayip bir şey.
Yerli şarkımıza gelince tabii ki Mehmet Erdem'den 'Olur Ya'. Bugünlerde İstanbul tam Mehmet Erdem kıvamında.
Haftanı albümü: Albüm eski ama içi asla eskimeyecek, bir dinleyin şu mevsime nasıl da gidecek, size iyi gelecek. Bülent Ortaçgil ve Teoman'ın canlı canlı 'Konser' albümünün tam zamanı.
Haftanın aniden varılan sonucu: Herkes bizi sevmek zorunda değil, sevebilen dibine kadar sevsin, kendine yenilmesin yeter. Ya da... Biz herkesi sevmek zorunda değiliz, birini seveceksek eğer merhametle, vicdanla, gözlerimizin en deriniyle sevelim, sevmiş gibi yapmayalım yeter.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA