Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın bi'şeyleri

Haftanın albümü: Robbie Williams'ın yıl biterken hediye ettiği son albümü 'Take The Crown'. Tarafsız olmama imkan yok, ben bu adama hastayım. O yazsın, söylesin, ben dinleyeyim.
Haftanın cicileri: Derya Şensoy'un elleriyle tasarladığı legolu sevimli ve eğlenceli bileklikler, broşlar, yüzükler 'Derya's Winter Shop'. Nerede? Lidyana.com'da.
Haftanın filmi: Tam da kitabım üzerinde çalışırken, kelimelerle, yazıyla boğuşurken izlediğim 'Çalıntı Hayat' orijinal adıyla 'The Words'. Peki sizin hayatınız ne kadar çalıntı, ne kadar size ait düşündünüz mü?
Haftanın kitabı: Sert tarafından, çocuk kanalından, bir psikiyatristin not defterinden çıkmış 'Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk'. Yazarları Bruce D. Perry ve Maria Szalavitz.
Haftanın düşüncesi: Ortamdaki dedikoducuyu bilmek iyidir. En dedikoducuyu en yakınında tutmak daha da iyidir. O seninle oynadığını zannederken sen onunla oynayabilirsin. Mesela ahaliye yayılmasını istediğin şeyleri kulağına fısıldayabilirsin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA