Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın bi'şeyleri

Haftanın albümü: Justin Timberlake'in yeni albümü 'The 20/20 Experience. Yeni nesil Justin Bieber'ı kovalarken, biz de smokinli Justin Timberlake'in Jay Z ve ekibi önderliğindeki olgunluk çağını kutluyoruz.
Pek bir yakıştı ona bu hal.
Haftanın kitabı: Bütün kız arkadaşlarımın okumasını istediğim Ayrıntı Yayınları'ndan çıkmış Karen Houppert imzalı 'Lanet / Son tabuyla yüzleşme: âdet kanaması.' Bakın bakalım her ay başımıza gelen bu şey nasıl birşeymiş, bize neler etmiş, neden saklamaya gerek duymuşuz, işin gerçeği neymiş, âdeti kimler hangi gerekçeyle tabu haline getirmiş. İlginç ve gerekli bilgiler dolu bir çalışma.
Haftanın radyosu: İnternet'ten dinleyebileceğiniz 'GotRadio R&B Classics.' Evinizin ve hayatınızın fonunda öylece çalabilir ve hafifçe sizi sağa sola sallandırabilir.
Haftanın düşüncesi: 'Dürüstlük.' O yerlere göklere çıkartılan dürüstlük gerçekten bünyemize özgürlük mü? Yoksa bazen dürüstlüğün ucunu kaçırmak hata mı?
Sizden yüzde yüz dürüst olmanızı isteyenler bunu yüzde yüz taşıyabilir mi? Yalana tabii ki hayır ama ilişkilerimizin devamı, sağlığı ve huzuru için dürüstlüğü ekonomik kullanmak daha iyi mi?
Haftanın endişesi: Yakında huzurlarımıza çıkacak yeni yarışma programı 'Ben Buradan Atlarım'la havuza atlayacak ünlülerimizin akıl ve beden sağlığı tehlikede mi? Dans ettiler, şarkı söylediler, ıssız adalara düştüler, buzlarda kaydılar, taklit yaptılar...
Hepsini anladık da her yerden ve her şeye atlanmaz ki be usta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA