Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

O forma babasının malı değil

Kaleci Volkan Demirel'in milli maç öncesi ısınırken tribünlerden gelen küfürlere dayanamayıp stadı terk etmesi daha çok tartışılır.
"Yılların tecrübeli kalecisi nasıl maçı bırakır gider" ile "O da insan, hakaretleri, küfürleri kaldıramayabilir" fikirleri karşı karşıya kalır.
Mesela dün Yüksel Abi (Aytuğ) köşesinde "Seyircinin protesto hakkı var da anasına küfredilen oyuncunun seyirciyi protesto hakkı yok mu?" diye sormuş.
Yok Yüksel Abi, çünkü günün sonunda protesto edilen seyirci değil milli takımın kendisi oluyor. Tamam, binlerce kişinin sana sözlü saldırısını taşımak kolay değil. Kimselere hak değil ama o forma da kimsenin babasının malı değil. Öyle istediğinde giyip, istediğinde çıkaramazsın. Sorumluluğunu taşıyacaksın. Bu ne şımarıklık ve hatta saygısızlık.
Bu arada futbol dünyamız ne kadar kirli, ne kadar gürültülü, ne kadar sporun aslından uzak, kavga dolu, yorucu ve boğucu. Olayların, rezilliklerin ardı arkası kesilmiyor. Futbola dair sevilecek hiçbir şey kalmıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA