Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hadi koşalım!

Önümüzdeki Pazar (15 Kasım) 37. İstanbul Maratonu var. Koşu dünyası bir başka dünya ve eğer konunun meraklısı değilseniz düşündüğünüzden daha detaylı ve kalabalık. Koşucuların antrenmanlarından, kıyafetlerine, beslenmelerinden, sakatlıklarına, ruhsal hazırlıklarına dek bir sürü uğraştığı ve dikkat etmeleri gereken madde var.
Ben de ucundan kıyısından meseleye bulaştığım için ilk kez İstanbul Maratonu ilgimi çekiyor. Baktım, araştırdım ve öğrendim, meğer sadece kendi zevkimiz için değil iyilikler, güzellikler için de koşabilirmişiz. Mesela katıldığımız yarışlarda bir dernek için bağış toplayabilirmişiz.
İlk koşumda Big Chefs restoran zincirinin katkılarıyla Down Sendromu Derneği için koşacağım. Siz de yakınınızdaki bir Big Chefs'e gidip 30 TL'lik bağış yaparak, maratonun halk koşusuna katılabilirsiniz. Hadi gelin beraber koşalım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA