Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İstanbul'da yükselenler

Biraz da yeme-içme, eğlence dünyasına dalalım, "Ayşe nereye gidiyorsun, nereleri seviyorsun" sorunuzun cevabını verelim. Bu ara buraları seviyorum işte.
Arnavutköy Any'de Cumartesi ve Pazar brunchları. Kocaman bir masada boylu boyunca nefis kahvaltılıklar, ev yapımı poğaçalar, Trabzon ketesi, kuymağı gibi yörel lezzeler. ANY çok yakında ünlü şef Reifka Birgül ile özel Antep mutfağı menüsü sürprizi yapmaya hazırlanıyor.
Duvarları Burhan Doğançay eserleriyle kaplı Levent'teki La Boucherie. Menüsü fiks ama tadı asla sıradan değil, soslu et, kibrit patates, salata ve çok iddialı tatlıları var. Diyet bozar, bozduğunuza da değer yani söyleyeyim.
Armutlu'daki İstanbul'un ilk steakhouse'u Dükkan tam tabiri ile küllerinden doğdu. Sessiz, sakin, muhabbetlik ve meraklısına ziyafetlik. Bir Armutlu trendi olarak Dükkan'ın da sahibi Emre Mermer müşterilerine elleriyle servis yapıyor.
Üçüncü nesil kahvecilerden Bebek'teki Cup Of Joy yükseliş hızını kaybetmiyor. Duyduğuma göre pek yakında Zorlu Beymen'in yanına da bir şube açacaklarmış. Light kurabiyeleri çok başarılı.
Bebek sularına canlı müziği getiren Bebek Kulis. Kargo, Özge Fışkın, Güvenç Dağüstün gibi müzisyenler canlı canlı şarkı söylüyorlar. Kimi zaman hiç beklenmedik anda Şebnem Ferah'ı bile izleyebilirsiniz. Aklınızda olsun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA