Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Korkmayın! Sevgilisizlik iyidir iyi!..

Eyyy bekarlar! Eyyy yalnızlar! Eyyy "benim de bir gün sevgilim olacak mı?" derdinden hayata küsenler! Eyyy annesinin 'bundan bi halt olmaz' temalı kınama bakışlarından şişenler!
Eyyy her elini attığını kurutanlar, adamları-kadınları elden kaçıranlar!
Kimi beğense, kime yükselse bir yamuklukla karşılaşanlar!
Eyy "Aramıyor çünkü benden korkuyor, çekiniyor, cesaret edemiyor" tesellisine omuz verip kendini kandıranlar! Eyy falcılara paracıklarını ve umutlarını gömen biricik kardeşler!
Eyyy "Kızzz Esra Erol'a mı başvursam acaba?" düşüncesini en az bir kere aklından geçirmiş canlar!
Eyyy içip içip Sezen şarkılarına sarmak suretiyle kaderine ağlayanlar! Eyyy artık kimi özlediğini veya istediğini bile bilemeyecek kıvama gelmiş, içi donmuş yürekdaşlar!
Eyyy "Sevgililer Günü geçse de özümüze dönsek" diyenler!!!!!!
Biricik yazarınız olarak dayanışmamızın zirve yapması gereken şu günde size destek olmaya, ışık tutmaya, kırmızı kalplerden daralmış içinize güneş gibi doğmaya geldim.
Kim demiş sevgilisizlik kötüdür diye? Ha! Kim demiş? Kimmiş o? Ne bilirmiş o?

İstediğin diziyi izle
İşte delillerle açıklıyorum, sevgilisizlik iyidir çünkü;
Kendinizi yüzde yüz işinize verebilirsiniz. "Bu saate kadar çalışılır mı?", "Sen de işkolik oldun ha", "Yanında çalışan kadınla aranda bi'şey mi var yoksa?" gibi saçma cümlelere tahammül etmek zorunda kalmazsınız.
Gönül rahatlığıyla, disiplinin dibine vurarak diyet ve spor yapabilirsiniz. Aşık olunca iştahımız kaçıyor ama ilişki başka, ilişki demek iştah demek, sofralar, kutlamalar demek.
Hele ki sevgiliniz doymak bilmeyen biriyse o diyetin şansı sıfır. Bir de "Allah aşkına bir lokma ye" diyen diyet düşmanı sevgililer vardır ki, bye bye fit vücut.
İstediğiniz televizyon dizisini ya da programını "Ay şimdi bu beni kınar, izlemez" endişesini bir kenara bırakarak seyredebilirsiniz. Mesela Lig TV-spor paketini kapatıp boşuna izlemediğiniz maçlara para ödemezsiniz.
Bünyeyi salma hakkınızı dibine kadar kullanabilirsiniz.
Sevgili demek ekstra bakım demek, ee, insan her zaman bakımlı olmak istemeyebilir değil mi canım.
Plan program yaratma gerginliği çekmezsiniz.
İlişkinin en boğucu yanlarından biri "Acaba bu akşam ya da hafta sonu ne yapsak?" sorusuna cevap bulmaktır. Yani ben sırf bu yüzden sevgilisiz olabilirim ha!..
Arkadaşlarınız yedi yirmi dört sizi arayabilir, mesaj atabilir, hatta kapınızda bitebilir. Sevgiliniz olunca arkadaşlara bir geri çekilme size ise sevgiliden çekinme geliyor nedense.

Gıcık arkadaşlar yok!

Sonracığıma, birine hesap vermeden, "Ne der?" diye düşünmeden sosyal medyada istediğiniz paylaşımı yapabilirsiniz, istediğiniz mavrayı yapabilirsiniz. Ben de ilişkide kıskançlıktan ne çekmişim be. Peeeh!
Aniden bir çanta yapıp şehirden kaçabilirsiniz.
Sevgilinizin esasen gıcık kaptığınız arkadaşlarına tahammül etmek zorunda kalmazsınız.
En sevdiğiniz yırtık pijamanızı saklamak zorunda kalmazsınız.
Çevrenizdekiler "Siz ne zaman evleneceksiniz?" sorusunu sormaz. Hatta yalnızlığınıza alışıp bir süre sonra size evlilik adına hiç soru sormaz.
Parasız kalsanız bile umurunuzda olmayabilir.
Parasızlık artı ilişki bir kabustur çünkü.
İstediğiniz şarkıyı günde yüz kere sesini sonuna kadar açıp dinleyebilirsiniz. Sevgiliniz olmadığı için "Yeter kusacağım bu şarkıdan" diyen biri de olmaz.
Bu liste daha uzar gider. Bu 14. Şubat gününde size demek isterim ki; korkmayın canlar, bu hayatta daima var başka heyecanlar! Sizi sıkan, değerinizi bilmeyen, enerjinizi emen, yeteneklerinizi törpüleyen, özgüveninizin içine eden, mecburcu yapan, kıskançlıklarıyla kafesleyen, yüzünüzü solduran bir sevgiliniz olacağına sevgilisizlik çok çok daha iyidir iyi!
Önemli olan her günümüzü dolu dolu, sevgiyle, coşkuyla, umutla, üreterek geçirebilmektir.
Bizim tamamlanmamız için bir başkasına ihtiyacımız yok. Aşk dünyanın en güzel şeyi, tamam! Ama gerçekten 'sevgili' olmayı becerebildiğimiz zaman.
O zamana kadar; ben yalnızlığımı çoooook seviyorum çoook!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA