Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERSİN RAMOĞLU (GÜNEY)

Tefeciler cirit atıyor

CHP Milletvekili Sinan Aygün ATO başkanlığı sırasında kredi kart faizlerini eleştirirken, "Tefeciden borç almak daha iyi" demişti… Aygün o zamanlar bir benzetme yapmıştı. Şimdi yakasını tefeciye kaptırmayan yok gibi… Başkent'te aylık yüzde 8 faizle para veren yığınla tefeci cirit atıyor. Hazine Müsteşarlığı'na ve polise duyurulur.
***
Tabelasında, Emlakçı, Oto galeri, ve kuyumcu yazanları polis bir bir mercek altına almalı… Dürüst emlakçı, galerici ve kuyumcuları elbette ki tenzih ederiz… Vatandaşın kanını emen vampirlere dur demenin vakti geldi de geçiyor bile. Mali polis ve Hazine ilk iş olarak icra dairelerinde inceleme yapmalı.
***
İşi bilen biri, "İcra dairelerine gitsinler. Malum tabela altında iş yapanların mal varlıklarını, tapularını incelesinler hele… Vampirleri göreceklerdir"
dedi. 'İkrazatçı' yazım üzerine bana ihbar yağıyor… Gizli tefecileri bir bir açıklıyorlar… Hazine işi sıkı tutmalı ve milyarlarca liralık soygunun önüne geçmeli… Aylık yüzde 8 veya 9 faiz ne demektir bilir misiniz? Ya tefecinin aldığı yıllık faizi? Devlet bile bu faize dayanamaz, garibanlar nasıl dayansın! Tefeciye yakasını kaptırmış çok insan var. Acilen önlem alınmalı…
***
Bu kirli para tezgahınıniçinde olmayan yok gibi. Polisinden savcısına, mafyasından hakimine kadar uzun bir zincir düşünün… Sıkı ve samimi bir takip, "kan emiciler"in işine son verecektir…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA