Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Ankara bombaları

SABAH'TAN MEKTUP

Referandum mitinglerinin gündemi doldurduğu bir dönemde özel haber peşinde koşmak kolay değil.
Her şeyden önce kadronuz zorlanır.
Düşünün: Başbakan Erdoğan her gün biriki kentte. Bakanlar Kurulu'nun 26 üyesi Anadolu'ya dağıldı. Eh, muhalefeti de izlemek zorundasınız; Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Cindoruk, BDP Eşbaşkanları... Bitmedi; sivil toplum örgütlerinin her gün bir yerde etkinliği var. Muhabir mi yeter? Savunma ve sağlık muhabirlerini bile meydanlara gönderiyoruz.
Ama bu toz dumana rağmen Ankara Büromuz özel haberler üretmeyi başarıyor. Hem de ne özel haberler... İşte geride bıraktığımız haftada manşete çektiklerimiz:
12 mil artık savaş nedeni değil (Duygu Güvenç'in haberi)
PKK tehdidini BDP ile yolladı (Hazal Ateş'in haberi)
ABD silahına yol kapalı (Yahya Bostan'ın haberi)
Askerlik herkese 9 ay (Ceyda Karaaslan'ın haberi)
Sınır güvenliği sivile emanet (Alper Sancar'ın haberi)
Diyarbakır'da BDP tezgâhı (Ergun Aksoy'un haberi)
Ve bu haftaya da Ankara Büromuzun, Mutlu Çölgeçen'in bomba gibi bir haberiyle başlıyoruz: "Bahçeli onayıyla Barzani'ye yardım". Mutlu yarın devamını getirecek: Yine Bahçeli'nin onayıyla Talabani'ye gönderilen yardımların dökümü.
Hafta sonuna doğru, Ankara Büromuzun yeni bir bombasını patlatacağız: Nur Batur öyle bir dosya hazırlıyor ki, sadece Türkiye'de değil, Atlantik'in öte yakasında bile ses getirecek.
Ankara Büromuzla gurur duyuyorum. İyi ki varsınız sevgili arkadaşlarım.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA