Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

'15 milyon dolara uzaya tatile göndereceğiz'

* Lotus nasıl doğdu? Kriz döneminde bunu yapmak doğru mudır?
Rüyalarınız neyse onu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Örneğin Londra'ya defileye gidiyorsunuz ama defileyi özel yerinizde izliyorsunuz ve defile sonrası Cavalli'nin evinde onlarla birlikte partiye katılıyorsunuz. Bu bir hayal, biz insanların hayalini gerçekleştiriyoruz.

* Ekimden beri neler yaptınız?
Oscar töreni, Grammy ödülleri... Oscar'a iki çift gönderdik. Bunlar bir sene evvelinden ayarlanıyor.

* En çok hangi hayal ilgi çekiyor?
En çok ilgi çeken Ferrari gurme turu var. Bugün İtalya'ya gidiyorsunuz. Sizi bir limuzin karşılıyor. Fabrikadan F 430 veriliyor içinde GPRS sistemi var ve size bir rota veriliyor. En iyi yerlerde yiyip, içip, araba kullanıyorsunuz. 4 Nisan'da başlıyor. Kişi başı 4 bin 600 euro...

* Sosyetik turlarınız var. Geçen sene Çin'e bayanları götürdünüz, bu yıl da mayısta yine tur var.
Mayıs ayında Çin'e hazırlanıyoruz. Geçen sene 12 gün gittik 29 kişi götürdük. Bu sene 20 kişi götüreceğiz. Çin'de 14 gün kalacağız.

* Türklerin en çok merakı neye?
Son zamanlarda Asya ve Doğu merakımız var. Çin, Hindistan, Vietnam ve Kamboçya gibi...

* Peki hayaller?
15 milyon dolara uzaya gidiliyor. Biz de önümüzdeki günlerde NASA ile protokol imzalayacağız bu konuda. Türkiye'den isteyenleri göndereceğiz. Ayrıca 150 bin dolar civarında olan yörünge kısmı da var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA