Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

'150 kişiye ekmek kapısı oldu, bu çok büyük bir hazmış'

Sadece şarkı söyleyip, hesaplara mı bakıyorsunuz?
Hayır...Ben sadece şarkı söylemiyorum. Sabah kalkıp dükkânda oluyorum. Kebap bölümünün işletmesini de aldık. Sabah 8'de uyanıyorum 9'da dükkanda oluyorum. Kebap için Antakya'ya gittim oradan usta getirdim. Antep'ten ustalar getirdim. Perşembe günü sabah 9'da dükkâna girip ertesi sabah 4'e doğru dükkândan çıkmış oluyorum. "Nasılsınız? Var mı bir istediğiniz? Etleri beğendiniz mi?" deyip sahne tarafına geçip "İstediğiniz bir şarkı var mı? diye soruyorum.

İşleri büyütüp başka sanatçıları çıkartmayı düşünüyor musunuz? Patronluk yapacak mısınız?
Yapacağım tabii ki... Çıkıp şarkı söylerim ama çok değer verdiğim şarkı söyleyen insanlar da var. Kafamda çok enteresan isimler var. Uzun zamandır sahneye çıkmamış. Onları birleştirip belki kabare, belki stand-up'la karışık şarkıcı... Gülben (Ergen) stand-up gibi bir şey yapabiliriz. Ekimde ramazandan sonra yine iyi bir projem var. Onu yapacağız. Her şeyi bir kenara bırakın, ben burada 100-150 kişiye ekmek parası kazandırıyorum. Bu çok büyük bir hazmış. Burada benimle birlikte çalışan personel gözümün içine bakıyor ve o kadar mutlular ki. Çünkü ailelerine ekmek götürebiliyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA