Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

''Hızlı ve yerli'' telefonda işbirliği

Turkcell ve Vestel 4.5G’de işbirliği yaptı. Akıllı telefonlarda yerli tüketimi artırmak isteyen Vestel, Turkcell için Venus V3 5020’yi tanıttı

Türkiye'de geçtiğimiz hafta başlayan 4.5G hizmetinin yaygın kullanımını sağlamak için akıllı telefon kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Turkcell'in 4.5G altyapısı ile Vestel'in üretim gücünü bir araya getiren anlaşmanın ilk ürünü ise Vestel Venus 5020 oldu. Avrupa'nın tek alan üzerine kurulu en büyük üretim merkezlerinden biri olan Vestel City'de gerçekleştirilen basın toplantısında şirketin Turkcell için ürettiği Vestel Venus V3 5020 akıllı telefonu tanıtıldı. Toplantıya Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ve Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu katıldı.

İHRAÇ ETMEK DE İSTİYORUZ

Turan Erdoğan, ihracat güçlerini akıllı telefonda da ortaya koymaya kararlı olduklarını söyledi. Cari açığa neden olan en önemli kalemlerden birinin akıllı telefon ithalatı olduğunu belirten Erdoğan, "Bunun önüne geçecek, cari açığı azaltacak çalışmalara odaklandık. Artık akıllı telefon üreten ve bu cihazları ihraç eden bir Türkiye var. Turkcell ile yaptığımız işbirliği ürün ve hizmet ihracatı ile cari açığın azalmasına ve doğrudan istihdamın artmasına katkı sağlayacak" diye konuştu. Erdoğan, Vestel'in bilgi birikiminin yanı sıra üretim gücünü de tüm teknoloji firmalarıyla ortaklaşa projeler gerçekleştirmek için kullanmaya hazır olduğunun altını çizdi.

SERVİSLER DE KULLANILABİLECEK

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu da, "1 Nisan'da müşterilerimize söz verdiğimiz gibi, ülkemize dünyanın en güçlü 4.5G altyapısını sunmuş olmaktan dolayı gururluyuz" dedi. Vestel ile gerçekleştirdikleri işbirliği ile Turkcell'in 4.5G hızını herkesin deneyimlemesini amaçladıklarını dile getiren Terzioğlu, "Turkcell olarak müşterilerimize hızlı, uygun fiyatlı ve en önemlisi yerli bir akıllı telefon sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üstelik bu cihazı alanlar Turkcell'in en popüler servislerini de deneyimleyebilecek" diye konuştu.

SERVİSLERİ YERLİ TELEFONLASUNACAĞIZ

Türkiye'nin teknolojiye yön veren yerli markalarından biri olarak başta akıllı cihazlar olmak üzere teknolojinin her alanında yerli üretimi desteklediklerini belirten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Dünyada ticari terminallerin sunduğu en yüksek hızları destekleyen altyapımızla milyonlarca insanı birbirine bağlıyoruz. Yerli üretim alanındaki çalışmalarını gururla takip ettiğimiz Vestel ile hayata geçirdiğimiz bu işbirliği ile piyasaya, herkesin erişebileceği uygun fiyatlı bir telefon sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Türkiye'nin cari açığının azaltılmasına da katkıda bulunuyoruz. Bu cihazları yurtdışında faaliyet gösterdiğimiz diğer ülkelerde de satacağız" dedi.

SES ÖZELLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Venus V3 5020, 5 inç HD ekran, 4 çekirdekli işlemci, 8 MP arka, 5 MP ön kamera ve 3140 mAh batarya ile kullanıcıya sunulacak. Cihaz, üstündeki hoparlör haricinde başka bir ürüne ihtiyaç kalmayacak kadar kaliteli ses kapasitesine sahip. Turkcellliler'e özel aylık 19 TL'den başlayan fiyatı ile Venus V3 5020, Turkcell portföyündeki 5 inç ekran büyüklüğüne sahip en uygun fiyatlı 4.5G uyumlu telefon. Ayrıca Turkcell servisleri de telefona yüklü olarak geliyor. Turkcell İletişim Merkezleri'nde ve turkcell. com.tr'de satışa sunulacak olan Venus V3 5020 akıllı cep telefonu, nisan ayında alan tüm Turkcellliler, Turkcell Müzik'i de 12 boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek. Ayrıca Venus V3 5020 ile V Tab 7 Lite 3 tableti birlikte alınabilecek. Telefon ve tableti birlikte alanlar 36 ay boyunca ayda 35 TL ödeyip Turkcell TV+'yi de 12 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek.

1 SAATTE TEKNİK HİZMET

Vestel , müşteri hizmetlerinde kazandığı deneyimi yeni Venus V3'e de taşıyor. 'Guvenüssü' hizmetinin sunulduğu büyük şehirlerde telefon 1 saatte tamir edilecek. Tamir edilmeyen ürünler ise yenisiyle değiştirilecek. Şikâyet yönetiminde iki yıldır lider olan Vestel, V3 serisinde sunduğu Teamviewer destekli yeni uygulaması "Canlı Destek" ile müşteri memnuniyetini daha da artıracak. Müşteri temsilcilerinden canlı olarak uzaktan destek alınabilen sistemde, veri yedekleme gibi konularda yardım alınabilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA