Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

2017’nin teknoloji sepeti

Yeni yıla girerken hayatınızı kolaylaştıracak teknolojilik oyuncaklardan bir sepet oluşturalım istedik. Su damlası gibi kablosuz kulaklık, paylaşılan sabit disk depolama cihazı,m ini iş istasyonu sepetimizdeki oyuncaklar

Eğer 2017'de leyleği havada görecek insanlardansanız, sizin için mobil teknolojilerinden oluşan bir yılbaşı paketi hazırladık. Akıllı telefonları sıkça konu ettiğimiz için sepetin dışında tuttuk. Her yaşam tarzından insanları düşünerek ürün seçtiğimiz sepet, özellikle teknoloji meraklılarının başını döndürecek. Bazı ürünleri deneyimledik. Bazılarını da ilk izlenimlerimizden derledik. İşte hayatınızı kolaylaştıracak teknoloji sepeti.

KURTARICI ÜRÜNLER
Kulağınızda su damlasından ilham alan AirPods kablosuz kulaklık olduğunu hayal edin. iPhone 7 kulaklık girişini bir kenara bırakıp sadece şarj girişinden gelen sesleri kabul edince, kablosuz kulaklıklara gün doğmuştu. O zaman kablosuz kulaklık için en doğru zaman. Eğer dar bir ofiste çalışıyorsanız, size daha fazla alan kazandıracak mini masaüstü bilgisayar HP Elite Slice veya Z2 Mini iş istasyonu ile ferahladığınızı düşünün. Ailede herkesin telefonu yıl boyunca fotoğraf ve videolarla doldu taştı. Western Digital My Cloud, kullanıcıların kendi ev ağına bağlanan, otomatik yedekleme özelliğine sahip, harika bir depo.

MİNİ PASTADAN MODÜLER PC ÇIKTI
"Ofiste yerim dar" diyenler için masanın üstündeki her santimetre değerlidir. Bu yüzden monitör, masaüstü bilgisayar seçerken en önemli özelliklerden biri de boyuttur. Modüler mini bilgisayar HP Elite Slice, kullanıcılarının tercihlerine göre şekilleniyor. 6.5 inç büyüklüğe sahip mini PC tombul bir telefondan hallice büyüklüğe sahip ve 1.04 kg ağırlığıyla çok hafif dizüstü bilgisayar gibi. Tek USB-C kablo ile bağlantıları hallederek etrafı rahatsız etmiyor. Kapak seçenekleriyle üst kapağı kablosuz şarj ünitesi, alt katı 360 derece kablolu ya da kablosuz hoparlör olarak kullanılıyor. Yani kapağa göre cihazınızı tasarlıyorsunuz.

DENEYİM KUTUSU
Şık kutusundan çıkardığınızda iPhone gözlerini açıyor. Bir kez tanıştıktan sonra anında bağlanıyor, pil ömrü veya şartlar sizi ayırana kadar kullanabiliyorsunuz. Sözünü ettiğim oyuncak su damlası şeklinde tasarlanan ve kulağınızda küpe gibi duran kablosuz kulaklık Apple AirPods. Aralıkta satışa sunulan kulaklığın kutusu hem saklama hem de şarj etme işlevi görüyor. AirPods'un pil ömrü oldukça iyi. Kulaklığın birine iki defa kaşır gibi dokunduğunuzda Siri, lambadaki cin gibi "Timur abi emrin olur, bir arzun mu var?" diyerek isteğinizi soruyor. Siz o sıra Apple ürünlerinden hangisine bağlıysanız, müzik dinleme, telefonla görüşme, TV programları ve film izleme, oyun oynama işlerinden birini sizin için sesli komutla yerine getiriyor.

TELEFONDAKİ FOTOĞRAF VE VİDEOLAR EVDEKİ BULUTTA
Yıl sonuna doğru ailenin tüm bireylerinin çektiği fotoğraf ve videolar telefonların depolama kapasitesini çoktan zorladı. Evinizde güvenilir bir bulut olsa da ailenin her bireyi tüm arşivini burada saklasa diyordunuz. Western Digital My Cloud, kullanıcıların kendi ev ağına bağlanan, otomatik yedekleme özelliğine sahip güvenilir ve merkezileştirilmiş kişisel depolama cihazı. My Cloud, 2TB, 3TB, 4TB, 6TB ve 8TB kapasite seçenekleri sunuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA