Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Gelecek belirsiz!

Önümüzdeki sezonun Fenerbahçe için nasıl geçeceği belirsiz. Oyuncu satmadan, oyuncu alamadığın bir dönemde, bonservissiz transfer yapman gerekirken, kendi oyuncularını bedava gönderiyorsun.
Caner Erkin için market sitelerindeki rakam 11 milyon Euro'ydu.
Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın karşısında ise 5'er milyon Euro yazıyor. Tuncay Şanlı giderken, "Sözleşme imzalayayım ama 5 milyon Euro'ya serbest kalayım" demişti, o da bedava gönderildi.
Şampiyonları Ligi ön elemesine katılacak, çapı yetersiz teknik adamın eski kadrosunun yarısı vereceksin. Gündemdeki ilk isim Aatif, küme düşen takımın santraforu gol umudunuz olacak.
Taraftarın tepkisi büyük, kombine almamakta veya Fenerium'a gitmemekten bahsediyorlar; buna karşılık 'Okul Açık tribünü ve Maraton Üst H-I' bloklarının kombine yenileme tarihi açıklanmıyor. Çünkü bilmiyor ki stada yeniden gelmeye karar verecek olanlar, Aziz Yıldırım'ın istediği gibi tezahürat yapacak olanlar mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA